JiL.al - Jeto i Lumtur

Dhe 99 herë po të rrëzohemi, duhet të ringrihemi përsëri…”Thënie Motivuese”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1 – Jeta duhet bërë për të lënë një impakt, jo për të bërë të ardhura.

– Kevin Kruse

Interview: Kevin Kruse, Author Of 'One Nation Under God' : NPR

 

2 – Çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe besojë, mund ta arrijë.

– Napoleon Hill

Napoleon Hill biography, quotes, publications and books - Toolshero

 

3 – Mos u përpiq të kesh sukses, por përpiqu të jesh një vlerë.

– Albert Einstein

Five reasons we should celebrate Albert Einstein | Books | The Guardian

 

4 – Dy rrugë ndaheshin nga një dru, dhe unë zgjodha atë më pak të shkelurën. Kjo bëri diferencën.

– Robert Frost

The best writing advice I've ever read comes from Robert Frost. ‹ Literary  Hub

 

5 – Ia atribuoj suksesin këtij veprimi: Nuk pranoj apo bëj justifikime .

– Florence Nightingale

Year of the Nurse: Honoring Florence Nightingale's 200th Birthday | Mercy

 

6 – Ju nuk ja dilni në 100% mundësitë që nuk shfrytëzoni.

– Wayne Gretzky

Wayne Gretzky Rookie Card Makes History, Sells for $1.3 Million | PEOPLE.com

 

7– Gjëja më e vështirë është vendimi për të vepruar, pjesa tjetër është thjesht këmbëngulje.

– Amelia Earhart

How Amelia Earhart's Aviator Helmet, Lost for Decades, Was Found - The New  York Times

 

8 – Çdo lëvizje më sjell më afër qëllimit tim.

– Babe Ruth

Biography of Babe Ruth, Home Run King

 

9– Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes.

– Clement Stone

57 W. Clement Stone Quotes To Be Successful - Succeed Feed

 

10 – Jeta është ajo çka të ndodh ndërkohë që ti je i zënë duke bërë plane të tjera.

–John Lennon.

When Loving Lennon Became Difficult

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top