JiL.al - Jeto i Lumtur

Dhimbja mbaron..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Bëni frymë në ajër të pastër,
Vendoseni më lehtë mendjen.
Lësho flokët,
Lëreni të rrjedhë në fllad.

Lërini sytë tuaj të enden
Për të gjithë bukurinë për t’u parë.
Nëse ato mendime toksike ju akoma meditoni,
Pastaj lëshoni një ulërimë.

Bërtisni derisa dhimbja të mos humbasë,
Derisa nuk të keni më frikë.
Hapini sytë tuaj në një agim të ri,
Le errësira të zbehet.

Mos e krahasoni më veten
Ose të metat tuaja në përsosjet e të tjerëve.
Hiq negativitetin nga rafti.
Përqendrohuni në drejtimin tuaj.

Zgjidh trishtimin lart në dysheme,
Fshijeni atë në erë.
Mbyll derën në vetë-urrejtje.
Asnjëherë mos e le të kthehet brenda.

Për gënjeshtrat që shpesh do t’ju thoshin,
Ju nuk do të pajtoheni më.
Lumturia dhe dashuria janë ato që duhet të mbash.
Ata janë ata që duhet t’i jepni çelësin.

Mos i kushtoni vëmendje mendimeve toksike,
Dëgjoni ata që adhurojnë gjithçka që jeni.
Mbikëqyrja ishte ajo që ju dikur ishit mësuar,
Por tani ato mendime që i fut në një kavanoz.

Katy A. Brown

 

Jetu I Lumtur

Scroll to Top