JiL.al - Jeto i Lumtur

Ditët më të mira të qershorit, çfarë duhet të bëni dhe kur?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Sezoni i nxehtë ka mbërritur dhe tashmë, të gjithë shpresojmë se do të jetë një verë e bukur. Megjithatë, mirë është të dini se kur duhet filluar dieta (nëse keni vendosur ta nisni një ditë), kur është më mirë të priten flokët, të mbillni lulet, të lini duhanin apo edhe shumë aktivitete të tjera të cilat, nëse do t’i ndiqni sipas ditëve më të mira, me siguri do t’ju ecin mbarë. Lëvizjet e Hënës do t’ju orientojnë për të pasur një muaj të adhurueshëm.

Për të përcaktuar ditët më të mira të muajit, astrologët përcaktojnë lëvizjet e Hënës në 12 shenjat e Zodiakut. Marrëdhëniet planetare, gjithashtu merren në konsideratë në këtë rast. Kur pozicioni i tyre është në orbitën e duhur, edhe aktivitetet që do të kryeni do të jenë edhe më rezultative.

Data 2 – 3 qershor 2022

Mbill bimë, pemë

4 qershor

Nis një dietë nëse do të shtosh peshë.

5 – 6 qershor

Organizo camping, drejto flokët.

7 – 8 – 9 qershor

Prit flokët për të stimuluar rritjen. Martohu!

10 – 11 qershor

Nis një dietë për të shtuar peshë.

12 – 13 qershor

Lër duhanin, bëj depilim, përgatit turshi me perime e fruta etj.

14 – 15 qershor

Krasitni pemët ose pastrojini nga barërat e këqija, depilim.

16 – 17 qershor

Lyej flokët.

18 – 19 qershor

Nis një dietë nëse do të humbasësh kile, lyej flokët.

20 – 21 qershor

Jepu fund projekteve të nisura Nis një dietë për të rënë nga pesha.

22 qershor

Nis një projekt të ri.

23 – 24 qershor

Ditë të mira për t’u depiluar.

25 – 26 qershor

Vizito dentistin, lyej flokët.

27 qershor

Nis një dietë nëse do të shtosh në peshë, vizito dentistin. Përfundo një projekt.

28 – 29 qershor

Prit flokët për të inkurajuar rritjen.

29 qershor

Prit flokët për të inkurajuar rritjen, martohu.

30 qershor

Shëno planet për muajin tjetër.

Scroll to Top