JiL.al - Jeto i Lumtur

Duaje veten

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Duaje veten nga; Jeto I Lumtur

Duaje veten kur thyhesh kur i thua vetes
që nuk mundesh kur dielli vjeshta ju mirëpret para kohe kur gjethet thahen
ato vendosen në rrugën e ëndrrave tuaja duaje veten kur ju nuk doni të lexoni, kur enët për t’u larë janë më shumë nga të ftuarit e djeshëm duaje veten kur ata nuk të japin të drejtën kur nuk ke drite jeshile dhe kur takoni një rrugë pa krye ju, mos kini frikë të ktheheni sepse të ecim përpara ndonjeher ke nevojë për forcë për t’u kthyer, mos harroni se kthimi nuk do të thotë gjithmonë tërhiqem ndonjëherë thjesht do të thotë shkoni dhe merrni një rrugë të re dhe pastroni pluhurin me kujtime te bukura, mos e lini të heqë ngjyrën tuaj

fshijini pluhurin, mbani mend, rregullojini vendosini në raftin më të sigurt dhe merrni ato sa herë të keni nevojë, merrni ato sepse kujtimet nuk janë vetëm kujtime ato janë gjithashtu shtytës për të vazhduar. Kujtimet e mira janë karburanti i zemrës kurrë mos e lini veten të thatë dhe mbani mend se nuk je mal që nuk mund të rrëzohesh dhe mbani mend se ju nuk jeni një pemë, nëse një vend nuk të bën zemrën të rrahë ju mund të shkoni prit dhe duaje veten përsëri, se  bukuri si ti ka pak  përreth.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top