JiL.al - Jeto i Lumtur

Duhet një njeri i mençur për të njohur një njeri të mençur….”Thënie Të Mençura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Ajo që është mbrapa nesh dhe ajo që është përpara nesh, janë vogëlsira, në krahasim me atë që është brenda nesh”

Ralph Ualdo Emerson

 

 

“Unë jam njeriu më i mençur në botë, sepse unë di një gjë, dhe kjo është se unë nuk di asgjë”

Sokrati

 

 

“Jeta nuk ka të bëjë me gjetjen e vetvetes. Jeta ka të bëjë me krijimin e vetvetes”

George Bernard Shaw

 

“Ai që nuk ka bërë asnjë gabim, nuk ka provuar asgjë të re”

Albert Einstein

 

 

“Sa herë e gjen veten në anën e shumicës, është koha të reflektosh dhe të ndryshosh”

Mark Twain

 

Hapi i pare per te perjashtuar gjerat e padeshiruara nga jeta eshte kjo: Vendos cfare do.
Ben Stein

 

 

Jeta eshte dicka qe te gjithe duhet ta provojne se paku njehere.
Henry J. Tillman

 

Jeta eshte nje semundje qe perhapet permes marredhenieve seksuale..
R. D. Laing

 

S’eshte e vertete se jeta eshte vetem nje gje e mallkuar pas nje tjetre. Eshte nje gje e mallkuar mbi nje tjeter dhe keshtu me rradhe.
Edna St. Vincent Millay

 

Thënie të mençura nga njerëz të mençur – Podiumi Lajmet më të fundit në  Shqipëri

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top