JiL.al - Jeto i Lumtur

“E padrejta bëhet shumë meerrezikshme kur mbrohet nga njerez inteligjentë.”..”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mund te besh me shume miq per dy muaj nese shpreh interesim per njerezit e tjere se sa mund te besh per dy vjet duke u munduar t’i besh tjeret te interesohen per veten tende.
Dale Carnegie

5 ways Dale Carnegie can make you a more successful leader

 

 

Mos u mundo asnjehere te arsyetohesh – miqte e vertet nuk kane nevoje te degjojne arsyetimet ndersa armiqte s’do te degjojne sidoqofte.
Elbert Hubbard

101 Greatest Elbert Hubbard Quotes Of All Time - Succeed Feed

 

 

Mos ec pas meje, une s’udheheq dot. Mos ec para meje, se mbase s’te ndjek. Ec prane meje dhe te behemi miq.
I panjohur

(mendohet te jete thene nga Albert Camus)

 

Remembering Albert Camus | PORT Magazine

 

 

T’i kesh frikën dashurisë do të thotë t’i keshë frikën jetës, dhe ata që i frigohen jetës janë tre pjesë të vdekur.
Bertrand RUSSELL

BBC Radio 4 - Archive on 4, Bertrand Russell: The First Media Academic?

 

 

Takimi i dy personaliteteve është si një kontakt i dy substancave kimike: nëse ka reaksion, të dyja transformohen.
Carl JUNG

Carl Jung - Toolshero

 

 

Mosha s’ju mbron nga dashuria, por dashuria, deri diku, ju mbron nga mosha.
Jeanne MOREAU

Jeanne Moreau: French screen icon and star of Jules et Jim, dies at 89 -  BBC News

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top