JiL.al - Jeto i Lumtur

Edhe femra mëe pamend mund të manovrojë një mashkull inteligjent, por duhet një femër shumë inteligiente për të manovruar një mashkull të pamend…”Thënie Për Femra”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
– Nuk e vura re gruaja po më mbytej, ajo po ulërinte si zakonisht. –Anonim
 
– Nuk është interesante ajo që ua thonë femrat, por ajo që nuk ua thonë. -William Shakespeare
 
– Martesa është varri i dashurisë. –Xhakomo Kazanova
 
– Gjëja e parë e nevojshme për të fituar zemrën e një femre është mundësia- Balzaku
 
– Nëse ju doni të thoni diçka, pyetni një burrë, në qoftë se doni të bëni diçka, pyetni një grua.- Margaret Theçër
 
– Gratë kanë një instinkt të çuditshëm: Ëndërrojnë gjithçka veç asaj që duhet– Oscar Wilde
 
– Ka vetëm tri gjëra që mund t’i bësh një gruaje. Mund ta duash atë, mund të vuash për të, ose mund ta kthesh në letërsi. – Henry Miller
 
– Të jesh një grua është një detyrë shumë e vështirë, meqënëse të duhet të merresh me meshkujt. -Joseph Conrad
 
– Unë dua ta bëj atë sepse kam dëshirë ta bëj. Gratë duhet të provojnë të bëjnë gjëra, ashtu siç kanë provuar dhe burrat. Dhe kur ato të dështojnë, ky dështim duhet të jetë thjesht një sfidë për të tjerët. -Amelia Earhart
 
– Burrat gjithmonë duan të jenë dashuria e parë e një gruaje – gratë duan të jenë romanca e fundit e një burri. – Oscar Wilde
Marilyn Monroe Biopic With Ana De Armas Gets NC-17 Rating
Jeto I Lumtur
Scroll to Top