JiL.al - Jeto i Lumtur

Atyre që më bën të buzëqesh

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Atyre që më bën të buzëqesh;  Nga Jeto I Lumtur

“Ky mesazh është për të gjithë njerëzit që kanë shënuar jetën time në një mënyrë apo tjetër! Atyre që më bën të buzëqesh kur kisha më shumë nevojë.. Atyre që më bënë të shoh anën e ndritshme kur pashë vetëm më të keqen! Çdo kujt dua t’i tregoj se sa shumë e vlerësoj miqësinë tuaj.. Thjesht faleminderit që më hodhët një vështrim të një bote më të mirë!  Sot, në radhë të parë dua t’ju them: ëndërroni për atë që dëshironi… shko atje ku do të shkosh.. ji me kë të duash të jesh… sepse ke vetëm një jetë bëj atë që do! Se në rrugën tënde gjen: Vetëm lumturi e mjaftueshme për të qëndruar.. mjafton vetëm të jesh i fortë… vuaj aq sa të mbetesh njeri… shpresëdhënëse mjaftueshëm për të qenë të lumtur! Dhe mos harroni, njerëzit e lumtur nuk kanë domosdoshmërisht më të mirën e gjithçkaje. thjesht, ata shfrytëzojnë maksimumin e gjithçkaj e që vjen në rrugën e tyre të jetës! E di, sa herë që del nga një stuhi, nuk do të jesh i njëjti person me atë që hyri në të.. Do të rritesh dhe do të forcohesh! Dhe lumturia, nga ana e saj, pret me durim ata që vuajnë, ata që e kërkojnë, ata që përkushtohen, ata që duan… sepse vetëm ata njerëz mund ta vlerësojnë rëndësinë e gjërave që lënë gjurmë me vlerë në jetë! Prandaj tani harroje të kaluarën… Lëri gabimet e tua pas vetes, të metat e tua dhe dhimbjet e tua. Lumturia lind me pak buzëqeshje! Vazhdo, nxiti ato ndjenjat e mrekullueshme… dhe ji mirënjohës ” .

Nga; Jeto I Lumtur

Scroll to Top