JiL.al - Jeto i Lumtur

Errësira dhe pritja kanë të njëjtën ngjyrë..”Thënie Për Pritjen”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse pret të bësh çdo gjë derisa është e sigurt se është mirë, mbase asnjëherë nuk do të bësh shumë.

– Win Borden

Obituary: Win Borden; ex-state senator, farmer, writer from Brainerd area |  Star Tribune

 

Nëse prisni, e gjitha që ndodh është se plakeni.

– Mario Andretti

Italian-American Racing Legend Mario Andretti Coping with Grief After  Losing Multiple Family Members in the Span of Several Years; Twin Brother  Aldo Passed from COVID-19 | SurvivorNet

 

 

Mos prisni që anija juaj të vijë – notoni drejt saj.

– Jerry Smith

Jerry Smith | Artist | GRAMMY.com

 

 

Pritja e të përkryerës asnjëherë nuk është mençuri sikur përparimi.

– Seth Godin

Seth's Blog

 

 

Nuk do të ulesha e të prisja për ndonjë vlerë nesër, as që diçka të ndodhte. Njeriu mund të presë tërë jetën… Unë do të bëja diçka.

– Louis L’Amour

Louis L'Amour and the Moral Imagination

 

 

Shumica nga ne janë duke pritur. Ne jemi duke pritur të ndodhë diçka interesante. Dhe mendoj ne do të presim përgjithmonë nëse nuk bëjmë diç më interesante me jetën tonë.
– Donald Miller
Meet #GovCon2019 Keynote Speaker Donald Miller - News - Tennessee  Department of Economic and Community Development
Asnjëherë mos rri gjatë e të presësh. Pritësit dhe dorëheqësit kanë vetëm një dallim të vogël, por përfundimin e njëjtë.
– Israelmore Ayivor
Israelmore Ayivor's Official Blog | TAKE THE LEAD
Jeto I Lumtur

 

 

Scroll to Top