JiL.al - Jeto i Lumtur

Frika Jonë Më E Thellë Nga Marianne Williamson..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Frika jonë më e thellë nuk është se ne jemi të pamjaftueshëm.

Frika jonë më e thellë është se ne jemi të fuqishëm përtej masës.

Lightshtë drita jonë, jo errësira jonë

Kjo na frikëson më shumë. Ne pyesim veten

Kush jam unë për të qenë i shkëlqyeshëm, i mrekullueshëm, i talentuar, përrallor?

Në fakt, kush jeni ju nuk te behesh?

Ju jeni një fëmijë i Zotit. Ju luani të vogël

Nuk i shërben botës.

Nuk ka asgjë të ndriçuar për pakësimin

Kështu që njerëzit e tjerë nuk do të ndjehen të pasigurt përreth jush. Të gjithë kemi për qëllim të shkëlqejnë,

Siç bëjnë fëmijët.

Ne kemi lindur për tu dukur

Lavdia e Zotit që është brenda nesh. Nuk është vetëm në disa prej nesh;

Inshtë në të gjithë. Dhe ndërsa lejojmë që drita jonë të shkëlqejë,

Ne vetëdije u japim njerëzve të tjerë leje të bëjnë të njëjtën gjë.

Ndërsa jemi çliruar nga frika jonë,

Prania jonë çliron automatikisht të tjerët.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top