JiL.al - Jeto i Lumtur

“Gjëja mëe dhimbshme ështëtë humbasësh veten duke dashuruar shumë dikë dhe të harrosh se edhe ti vetë je special/e gjithashtu”…”Thënie Motivues”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1. “E vetmja gjë që ju pengon nga arritja e asaj që doni, është historia që vazhdoni t’i tregoni vetes”. Toni Robins

2. “Njeriu që ka arritje në jetën e tij bën shumë gabime, por ai nuk bën kurrë gabimin më të madh nga të gjithë – të mos bërit asgjë”. Benxhamin Frenklin

3. “Hapat që në fëmijëri kanë rëndësi, për aq kohë sa jeni duke ecur përpara. Ju mblidhini të gjitha bashkë, dhe një ditë kur të hidhni vështrimin pas do të habiteni se ku mund të mbërrini”. Kris Gardner

4. “Nëse mendoni se jeni shumë i vogël për të pasur ndonjë lloj ndikimi, provoni të flini në shtrat me një mushkonjë”. Anita Rodik

5. “Dështimi nuk është për t’u patur frikë. Nga dështimi vjen shumica e rritjes”. Di Hok

6. “Unë nuk mbërrita këtu, duke e uruar apo shpresuar, por duke punuar për të”. Esti Lauder

7. “Ju nuk mund të bëni asgjë, nëse ju mungon entuziazmi”. Henri Ford

8. “Suksesi duket të jetë i lidhur me veprimin. Njerëzit e suksesshëm janë në lëvizje. Ata bëjnë gabime, por nuk ndalen kurrë”. Xhon Uilard Merrot

9. “Shkoni sa më larg që mund të shihni; kur të mbërrini atje, do jeni në gjendje të shihni më larg”. XH.P Morgan

10. “Vullneti për të fituar, dëshira për sukses, kërkojnë arritjen e potencialit tuaj të plotë… këto janë çelësat që do t’iu hapin derën e përsosmërisë personale”. Konfuci

 

5 essential rules if you want to be successful - Motivim

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top