JiL.al - Jeto i Lumtur

I ka hije detit vala, i ka hije kalit shala, por më shumë se të gjitha i ka hije burrit fjala..”,Thënie Të Mençura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

• Nëse përpara iu del një mur, mos u ktheni mbrapa, por mendoni se si t’i vini rrotull, ta kapërceni ose të kaloni nëpër të .

(Michael Jordan)

Scottie Pippen calls out Michael Jordan | HoopsHype

 

• Mos u zemëro me shiun; ai thjesht nuk di se si të bjerë lart.

(Vladimir Nabokov)

When Vladimir Nabokov and Edmund Wilson went from friends to enemies: 'The  Feud' - Los Angeles Times

 

• Jo gjithmonë mund të merrni atë që doni, por nëse herë pas here kërkoni, mund merrni çfarë ju duhet.

(Mick Jagger)

The Rolling Stones' Mick Jagger: Old 'Exile,' New Lyrics : NPR

 

• Karakteristikat e vërteta të injorancës janë kotësia, krenaria dhe arroganca.

(Samuel Butler)

Samuel Butler Quotes Which Will Make You Think - Inspiring Alley

 

• Informacioni nuk është njohuri.

(Albert Einstein)

Albert Einstein - Quotes, IQ & Death - Biography

 

• Dikush mund të buzëqesh dhe të jetë djall.

(William Shakespeare)

Comedy of errors in Argentine TV Shakespeare mix-up - BBC News

 

• Pasioni për të mësuar… është mjet për mbijetesë.

(Carl Sagan)

Remember when Carl Sagan trashed Star Wars on late-night TV? ‹ Literary Hub

 

• Për ta gjetur vetveten, mendoni për vetveten.

(Sokrati)

Martohu, patjetër. Por të ra gruaja e mirë, do të jesh i lumtur; po të ra e  keqe..."/ 5 Mësime Jete nga Sokrati - Shkolla e Suksesit

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top