JiL.al - Jeto i Lumtur

Ilda Bejleri në pritje të ëmbël

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Një foto vlen sa 1,000 fjalë dhe moderatorja Ilda Bejleri zgjodhi ta konfirmojë shtatzëninë e përfolur prej muajsh nëpër media përmes një fotoje.

Bejleri u shfaq në Instagram duke konsumuar një pije për të cilën thekson në mbishkrim se nuk është alkool. 

Mjafton pak zoom te fotoja për të parë barkun e rrumbullakosur, i cili duket se është zbuluar qëllimisht. Kjo është hera e parë që Bejleri konfirmon shtatzaninë. 

 

Showbiz Info

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top