JiL.al - Jeto i Lumtur

Jeta dhe Dashuria..!!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Jeta është si një libër, një kapitull, një faqe. Të kujtojmë rininë tonë aq shpejt sa plakemi. Jeta është një këngë; ne zgjedhim se çfarë të këndojmë. Të jetosh është e vështirë; çfarë do të sjellë? Kujtimet që ruajmë përmes familjes dhe miqve. Rrënjët nuk thyhen kurrë; dashuria nuk mbaron kurrë. Jeta është një dhuratë, ndaj jetoni sot. Përmes luftës dhe dhimbjes, ne ende gjejmë një mënyrë. Përmes lumturisë dhe të qeshurës, Dhimbje zemre dhe lot, Kohë të mira dhe kohë të këqija, Përballja me frikën tonë. Nga malet tek yjet, atomet tona janë një. Trupi mund të humbasë, por shpirti jeton. Jeta është dashuria që japim dhe marrim. Ajo përcakton trashëgiminë tonë dhe shenjën që lëmë.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top