JiL.al - Jeto i Lumtur

Jo domosdoshmërisht

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Jo domosdoshmërisht ; M. Toto

ju duhet të jepni shpjegime për ata që nuk e kanë kuptuar. Ju mund të veproni dhe të heshtni për arsyet tuaja.Jo domosdoshmërisht ju duhet të qëndroni në vende ku lulet e tua thahen. Nuk ka asnjë kopsht të vetëm dhe ju jeni bërë të qëndroni në diellin më të mirë. Jo domosdoshmërisht ju duhet të jeni të kënaqur të shoqërisë së kujtdo. Vetmia nuk është një dënim nëse e zgjidhni për paqen tuaj. Jo domosdoshmërisht duhet të mbledhësh çdo provokim. Jo çdo gjë meriton vëmendjen dhe kohën tuaj. Jo domosdoshmërisht ju duhet të mbani besimin me premtimet e lashta.

  Premtimet duhet të ushqehen çdo ditë dhe universi bekon atë që njeh fundin le të shkojë. Jo domosdoshmërisht ju duhet të jeni shtëpia e qëndrueshme e çdo emocioni. Ju mund ta lini veten të kalojë.Jo domosdoshmërisht ju duhet të konfirmoni pritshmëritë e të tjerëve. Mund të mbeteni të paparashikueshëm është falas dhe ji mirënjohës.

– M. Toto 

  1. Jeto I Lumtur.al
Scroll to Top