JiL.al - Jeto i Lumtur

Ka dashuri që nuk fillon dhe nuk mbaron

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ka dashuri që nuk fillon dhe nuk mbaron; Jeto I Lumtur.al

Thuhet se çdo gjë ka një fillim dhe një fund, vetëm ndonjëherë nuk funksionon kështu. Ka dashuri që nuk fillon dhe nuk mbaron, sikur të kishte ekzistuar gjithmonë, si një oqean që lëviz dhe nuk ndalet kurrë, si dita që kur nuk duket se bëhet natë, kthehet të ndizet. Si dy shpirtra që kanë përqafuar gjithmonë njëri-tjetrin në unazën më të lartë të përjetësisë dhe më pas e kanë gjetur veten duke ndjekur njëri-tjetrin në hapësirën e shkurtër të jetës.

Nga; Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top