JiL.al - Jeto i Lumtur

“Kam lindur kur ajo më puthi, vdiqa ditën që më la dhe jetova sa më…”/ Thënie Të Bukura..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Vdekja na buzëqesh të gjithëve, le t’ia kthejmë buzëqeshjen mbrapsht.”

(Gladiator).

 

“Më mirë të jem një optimist i çmendur sesa një pesimist i ndjeshëm”
(Gjenialiteti i dashurisë).
“Kam lindur kur ajo më puthi, vdiqa ditën që më la dhe jetova sa më donte ajo”
(Në një vend të vetmuar).
“Parfumi i saj është një premtim i ëmbël që më sjell lot në sy”
(Qyteti i Mëkatit).
“Dashuria jonë është si era, nuk mund ta shoh por mund ta ndjej”
(Një verë për t’u mbajtur mend).
“I varrosëm mëkatet, lamë ndërgjegjen”
(Lumi Mistik).
“Pse njerëzit e mirë zgjedhin të takohen me njerëzit e gabuar? Sepse ne pranojmë dashurinë që mendojmë se e meritojmë. A mund të vërejmë se meritojnë më shumë? Ne mund të provojmë” (Përparësitë e të qenit i dëbuar).
                                      @Jeto I Lumtur
Scroll to Top