JiL.al - Jeto i Lumtur

Kam mësuar se…”- Paulo Coelho

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kam mësuar se…Nuk mund ta bësh dikë që të t’dashurojë. E tëra që mund të bësh është të jesh dikush që dashuron dhe pjesa tjetër varet nga pala tjetër.
Kam mësuar se…Pa marr parasysh sa kujdesem unë, disa njerëz nuk ma kthejnë kujdesin.
Kam mësuar se…Nevojiten vite të tëra për të ndërtuar besimin dhe vetëm një sekondë për ta shkatërruar atë.
Kam mësuar se…Nuk llogaritet se ç’ka ke në jetën tënde por, ajo që llogaritet është kush është në jetën tënde.
Kam mësuar se…Mund të mbështetesh në sharmin tënd për më së shumti pesëmbëdhjetë minuta. Pas kësaj më mirë është të mësosh diçka.

Kam mësuar se…Nuk është e rëndësishme ajo që ndodh me njerëzit. E rëndësishme është ç’ka bëjnë ata për këtë gjë.
Kam mësuar se…Mund të bësh shumë gjëra për një çast, që gjithë jetën do t’sjellin kokëçarje.
Kam mësuar se…Pa marr parasysh si e shtreson një gjë, Gjithnjë ekzistojnë dy anë të asaj shtrese.
Kam mësuar se…Më nevojitet kohë e gjatë, që të bëhem personi që dua të jem.
Kam mësuar se…Se shumë më lehtë është të reagosh, se të mendosh.

Kam mësuar se…Nga të dashurit gjithnjë duhet të ndahemi me fjalë të dashura sepse mund të jetë hera e fundit që i shohim.
Kam mësuar se…Mund të shkosh shumë më gjatë, pas asaj që mendon se s’mundesh më.
Kam mësuar se…Ne jemi përgjegjës për atë që bëjmë, pa marr parasysh si ndihemi.
Kam mësuar se…Ose ti e kontrollon qëndrimin tënd, ose ai të kontrollon ty.
Kam mësuar se…Heronjtë janë njerëz që e bëjnë atë që duhet bërë, kur nevojitet të bëhet një gjë e tillë, pa i marr parasyshë pasojat.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top