JiL.al - Jeto i Lumtur

Kam rrudha

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kam rrudha. Jeto I Lumtur.al

U pashë në pasqyrë dhe zbulova se kam shumë rrudha rreth syve, gojës, ballit. Unë kam rrudha se kam pasur miq, dhe kemi qeshur, kemi qeshur shumë, deri në lot. Kam  takuar dashurinë, e cila më bëri të shikoj nga gëzimi. Unë kam rrudha sepse kam pasur fëmijë, dhe jam kujdesur për ta që nga ngjizja, kam buzëqeshur me çdo zbulim të ri kam kaluar netë duke i lëkundur. Kam qarë për njerëzit që kam dashur që janë larguar, për një kohë të shkurtër ose përgjithmonë ose pa e ditur pse. Qëndroja zgjuar, kalova orë pa gjumë për projekte që shkuan mirë, shkuan keq, nuk filluan kurrë, për shkak  të fëmijëve, për të lexuar një libër.

Kam parë vende të mrekullueshme, të reja, të cilat më bënë të hap gojën me habi dhe rivizitova vendet e vjetra e të lashta, që më shtynë të lëviz. Brenda çdo brazde në fytyrën time, në trupin tim, fshihet historia ime, emocionet që kam përjetuar, bukuria ime më intime dhe nëse do të mohoja këtë, do të mohoja veten. Çdo rrudhë është një anekdotë e jetës sime, një rrahje e zemrës sime, është albumi fotografik i kujtimeve të mia më të rëndësishme. 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top