JiL.al - Jeto i Lumtur

 Koha të mëson…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Koha të jep mundësinë të mësohesh..
Të përshtatesh..
Por jo të harrosh.
Koha të jep thjesht mundësinë të krijosh
në zemrën tënde, një dhomë sekrete
ku këndohen këngë të ndjera vetëm
për veshët e tu..
Ku luhet një melodi që për botën jasht,
është thjesht një stonaturë e lodhshme..
Koha të bën të heshtësh..
Të heshtësh dhe të mbash për vete shumë gjëra,
sepse ditë pas dite, vit pas viti,
ajo të tregon se është e kotë..
Askush nuk i ndjen gjërat që ndjen ti
Askujt nuk i dhemb ku të dhemb ty
Dhe asnjë..absolutisht asnjë nuk qesh
me një kujtim, me një përjetim, qoftë edhe më
i pakuptimti, ashtu siç bën ti…
Koha të mëson se lëkura është personale
Se shenjat janë individuale
Dhe ti, ti dikush që duhet të mbash barrën tënde
Pa u fshehur
Pa mohuar
Pa kërkuar për të harruar, të tjera vende.

Nga Jeto I lumtur.al
                                                        Jeto I Lumtur
Scroll to Top