JiL.al - Jeto i Lumtur

Konsideroj vlera Jeto I Lumtur

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Konsideroj vlera

Unë konsideroj vlera gjithë format e jetës, borën, lulushtrydhet, fluturat.

Konsideroj me vlerë mbretërinë minerale, kuvendin dhe yjeve.

Konsideroj me vlerën e verës për aq kohë sa zgjat vakti, një buzëqeshje pa dashje,

Lodhja e atyre që janë një çift dhe që duan të ndryshojnë.

Konsideroj vlerë që e nesërmja nuk do të jetë me vlerë çdo gjë dhe që sot është një shfaqje.

KonsideroJ vlera të gjitha plagët.

Konsideroj vlerë kursimin e ujit, dhe rregullimin e një palë këpucësh,

Kohë të qetë, nxitimi për një shikim, kërkimi i lejes para se të ulem,

Të ndjej mirënjohje pa mbajtur mend për çfarë di.

Konsideroj vlera të dhomës nga veriu,

Cili është emri i erës që ndihmon të thahen.

Konsideroj vlerë dhe endacakun, murgesha të mbyllur në konvent, durimin e kriminelit, çfarëdolloj faji të ketë bërë.

Konsideroni vlera dhe foljes “DASHUROJ”, dhe hipoteza se ka një krijues mbi ne.

“Shumë nga këto vlera nuk i dimë”

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top