JiL.al - Jeto i Lumtur

“KURE DINI VLEREN TUAJ, ASKUSH NUK MUND T’JU BĒJË TË NDJEHENIE PA VLERË”..”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Mos lejoni që njerëzit që bëjnë kaq pak për ju të kontrollojnë aq shumë nga mendja, ndjenjat dhe emocionet tuaja.”

– Will Smith

“Bëhu kush je dhe thuaj atë që ndien, sepse ata që mendja nuk kanë rëndësi dhe ata që kanë rëndësi nuk kanë mend”.

– Dr Seuss

“Në fund, nuk janë vitet në jetën tënde. Është jeta në vitet e tua.”

– Abraham Lincoln

“Sekreti i ndryshimit është që të përqendroheni të gjithë energjinë tuaj, jo në luftën kundër të vjetërve, por në ndërtimin e të riut.”

– Sokrati

 

“Mendja e madhe diskuton idetë; mendjet mesatare diskutojnë ngjarjet; mendjet e vogla diskutojnë njerëzit.”

– Eleanor Roosevelt

“Shpirtrat e mëdhenj kanë hasur gjithmonë kundërshtim të dhunshëm nga mendjet mediokër. Mendja mediokër është e paaftë për të kuptuar njeriun që refuzon të përkulet verbërisht ndaj paragjykimeve konvencionale dhe zgjedh në vend që të shprehë mendimet e tij me guxim dhe ndershmëri.”

– Albert Ajnshtajni

“Errësira nuk mund të dëbojë errësirën; vetëm drita mund ta bëjë këtë. Urrejtja nuk mund të dëbojë urrejtjen; vetëm dashuria mund ta bëjë këtë.”

– Martin Luther King, Jr.

 

Qué significa un regalo de flores naranjas?

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top