JiL.al - Jeto i Lumtur

Letrat e fatit, zgjidhni një prej tyre dhe zbuloni çfarë fshehin ato për ju

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Zanat janë krijesa magjike dhe fantastike që gjatë jetesës së tyre në këtë botë na ndihmojnë të përdorim Energjitë e Universit falë këshillave të tyre të dobishme.

Potenciali ynë i vërtetë shpesh injorohet nga ana racionale e mendjes sonë dhe kjo është arsyeja pse Zanat vijnë në shpëtimin tonë. Tani shikoni foton, zgjidhni një kartë dhe zbuloni se çfarë mesazhi kanë ato për ju:

Karta numër një- vjeshtë

Në vjeshtë, gjithçka arrin pjekurinë dhe mund të bëni një korrje të mrekullueshme të pasurisë dhe bollëkut.

Nëse jeni i përfshirë në një projekt të çfarëdo natyre, profesionale apo sentimentale, për të cilin keni punuar me pasion dhe përkushtim, do të jetë gjatë vjeshtës që do të keni mundësi të provoni energjitë pozitive të Universit dhe të mblidhni frutat që gradualisht do të arrijnë pjekurinë. Ndihmoni veten duke vendosur një lidhje intime me natyrën, veçanërisht në kontakt të drejtpërdrejtë me ato vende ku gjethet e pemëve marrin ngjyra të jashtëzakonshme tipike për këtë sezon.

Karta numër dy- Relax

Ndaloni të kontrolloni gjithçka me çdo kusht dhe dyert do të hapen gjerësisht përpara jush

Ka ardhur koha që fati të rrjedhë natyrshëm, pa i detyruar ngjarjet siç mund të kishe bërë deri tani. Nëse ndaloni të kontrolloni situatat me çdo kusht, do të shmangni bllokimet e energjisë dhe frika gradualisht do të zhduket. Një qëndrim më i qetë do t’ju lejojë të kontaktoni më shumë me veten tuaj dhe t’i jepni mundësinë për të reflektuar se cilat janë nevojat dhe përparësitë tuaja reale.

Numri i kartës tre- Karrierë e re

Puna juaj po merr një drejtim të ri pozitiv dhe të suksesshëm

Për ju që keni zgjedhur kartën Fairy të shënuar me numrin 3, Zanat ju sjellin një mesazh më shumë se një këshillë. Këto krijesa magjike u janë përgjigjur lutjeve tuaja dhe parashikojnë përmbushjen e dëshirave tuaja të shprehura ose të fshehura. Universi komploton që të keni mundësinë për të ndërmarrë veprime që do të zgjerojnë njohuritë në sektorin në të cilin dëshironi të angazhoheni dhe pret që të bëni gjëra vetë. Dërgoni rezyumin tuaj ose kthehuni në studime. Nëse tashmë keni një punë, do të keni mundësinë e një përparimi në karrierë dhe përmirësime në situatën financiare. Zanat gjithashtu ju këshillojnë të mendoni pozitivisht dhe t’i besoni vetes dhe aftësive tuaja.

 

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top