JiL.al - Jeto i Lumtur

Liria ime Federico Moccia

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Liria ime

Liria e shpirtit tim më lejon ti shoh gjërat ashtu siç janë në të vertetë,

dhe jo ashtu siç më është mësuar se duhet të jenë, liria ime më lejon të mbush shpirtin me të vertetën që më rrethon,

E më jep shpresë. Sepse që ti të më besosh apo jo, bota është plot me magji, me vende të mrekullueshme dhe me mendime që janë aty për çdo qenie që jetonë që kanë ndërmend ti japi jetës një mundësi …

Kuptoj që thesaret e mia nuk janë gjerat materiale që unë posedoj por nevoja për të pasur pak.

Di që të vetmet gjera që unë mund të mbaj me vete janë kujtimet e atyre momenteve t’arta e atyre copëzave të të vërtetave

e më shumë arrij këtë pjesë timen, aq më shumë kuptoj natyrën e lirisë, e gjithnjë e më shumë unë mund të jem akoma dhe më e lumtur në çdo moment të jetës time!

Dhe është kaq e vërtetë sa dhe ti doje të mësoje se si jetohet!

Federico Moccia

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top