JiL.al - Jeto i Lumtur

Logjika do tju çojë nga pika A tek pika B. Imagjinata do tju çojë kudo..”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mos prit ndryshimin. Ndrysho.

– Earl Nightingale

11 Principles About Success From The Strangest Secret by Earl Nightingale

 

Vetëm jeto! Jeto tani! Mos prit dhe mos lejo të tjerët të të thonë se je punë në zhvillim.

– Landy West

Series | Landy West | Knowitall.org

 

Nëse je në një ishull të largët të shkretëtirës, le të jetë angazhimi yt shpresa më e mirë për të ndërtuar një anije në vend të presësh që një anije shfaqet në mes të mjegullës.

– Mehmet Murat Ildan

Mehmet Murat İldan Kimdir, Hayatı ve Resimleri

 

 

Pritja në qetësi është gjëja më e rëndë nga të gjitha.

Elisabeth Elliot

About Elisabeth Elliot · Elisabeth Elliot

 

 

Ndalova të prisja botën të më jepte çfarë doja; fillova të ja jepja atë vetë vetes.

– Byron Katie

 

Byron Katie's Four Questions - The Age of Ideas

 

Sa më shumë vazhdojnë të të presin, aq më shumë dëshirojnë të bëjnë marrëveshje.

– Harvey Mackay

The Entrepreneurial Story Harvey Mackay ('Swim With The Sharks') Never Told

 

Bota është përplot njerëz të cilët presin ndokënd të vijë dhe t’i motivojë të bëhen asi njerëz që dëshirojnë të jenë. Problemi është se askush nuk vjen t’i shpëtojë.

– Brian Tracy

Brian Tracy about MLM system. Small talks about a good business - Network  Magazine

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top