JiL.al - Jeto i Lumtur

Me Dhëndër Mirë Fiton Dhe Një Djalë Me Dhëndër Të Keq, Humbet edhe Vajzën..”Thënie Për Femrat”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“M’u desh shumë kohë për të pasur një zë që të dëgjohet dhe tani që e kam, nuk do të hesht.

”- Madeleine Albright,

Madeleine Albright On Fascism, And Why President Trump Makes Her 'Nervous'  | Colorado Public Radio

 

“Femrat janë arkitektet e vërteta të shoqërisë.”

– Harriet Beecher Stowe

Harriet Beecher Stowe: British Women, Oppose Slavery - The Atlantic

 

“Nuk kam takuar asnjëherë një femër që nuk është e fortë, por ndonjëherë ato nuk dinë ta tregojnë forcën që kanë. Duhet një tragjedi që një femër të shfaqë forcën e saj. Mesazhi im është që ta shfaqni forcën para tragjedisë.”

– Diane von Furstenberg

Frock Star: Diane von Furstenberg's Wrap Dress Turns 40 Los Angeles Magazine

 

“Femrat kanë qenë gjithmonë më të fortat. Meshkujt kërkojnë vazhdimisht mbështetje nga ato. Ata kanë nevojë për nënën që kujdesej për ta kur ishin të vegjël.”

– Coco Chanel, stiliste

Botohet libri “Coco Chanel; legjenda dhe Jeta”

 

 

“Besoj se mbrojtja e të drejtave të femrave është  kapitull i pambyllur i shekullit XXI.

”- Hillary Clinton

Hillary Clinton thanks Russia for 'Lifetime Achievement Award' of sanctions  | TheHill

 

“Ne duhet të riformojmë perceptimin tonë rreth mënyrës si e shikojmë veten. Duhet të bëjmë një hap përpara si femra dhe të marrim drejtimin.”

– Beyonce

Beyoncé: Biography | LearnEnglish Teens - British Council

 

 

“Pse fjala feminizëm është bërë tabu? Nuk është fjala ajo që ka rëndësi, por ideja dhe ambicia që ajo përfaqëson.”

– Emma Watson

Emma Watson | BoF 500 | The People Shaping the Global Fashion Industry

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top