JiL.al - Jeto i Lumtur

Më mirë të jetojmë jetën tonë ne menyre jo te persosur, sesa të jetojmë pikë për pikë kopjen e jetës së një tjetri…”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Në kohë pasigurie, prit. Gjithnjë, nëse ke dyshim, prit. Mos detyro veten në asnjë veprim. Nëse ke frenim në shpirt, prit derisa çdo gjë është pastruar, dhe mos shko kundër tij.

– Lettie Cowman

Lettie Burd Cowman - A Little Chilli - Streams in the desert

 

 

Humb disa gjëra me vlerë në vende të ndryshme dhe rit për ca kohë! Nëse kthehen tek ti, do të thotë se je duke jetuar në një shoqëri të ndershme dhe atë në një të rrallë.

– Mehmet Murat Ildan

Mehmet Murat Ildan Saying & Quote | Positive Thinking & Wise Quotes | Motivation | Inspiration - YouTube

 

Bota është përplot njerëz të cilët presin ndokënd të vijë dhe t’i motivojë të bëhen asi njerëz që dëshirojnë të jenë. Problemi është se askush nuk vjen t’i shpëtojë.

– Brian Tracy

20 Things You Didn't Know about Brian Tracy

 

 

Mënyra ime e punës ishte ndryshe vite më parë. Unë prisja derisa një ide vinte tek unë. Tani unë kalojë gjysmën e rrugës për ta takuar atë, edhe pse nuk e di nëse e gjejë së shpejti.

– Sugmund Freud

Sigmund Freud - Theories, Quotes & Books - Biography

 

 

Nëse pret të nesërmen për të ndjekur ëndrrën, derisa të arrish aty ato kanë ikur.

– Willie Nelson

Willie Nelson Debuts Animated 'Vote 'Em Out' Video – Billboard

 

Sa më shumë vazhdojnë të të presin, aq më shumë dëshirojnë të bëjnë marrëveshje.

– Harvey Mackay

Harvey Mackay: Don't give up on dreams

 

 

Mençuria është e pavdekshme. Ajo mund të presë përgjithmonë por ti nuk mundesh.

– Baltasar Gracian

 

Baltasar Gracián, el Barroco y el final de la Escuela Española – Entreletras

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top