JiL.al - Jeto i Lumtur

“Më pëlqen kur një vajzë e di se si duket dhe vishet për t’i theksuar…”/ Thëniet Të Bukura Të Zac Efron…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Më pëlqen kur një vajzë e di se si duket dhe vishet për t’i theksuar ato tipare.

Një herë hyra në një tualet dhe një vajzë më ndoqi brenda. I firmosa një autograf në lavaman. Ishte shumë qesharake sepse ajo ishte në banjën e një djali dhe nuk ishte aspak e turpëruar.

Çdo ditë është një eksperiencë e re dhe e marr ashtu siç vjen.

Ka momente kur ju i doni foshnjat dhe thoni: “Zot, ata janë arsyeja pse ne ekzistojmë.” Pastaj ata fillojnë të qajnë, dhe ju thoni si o “Zot!

Nuk e dini vërtet sa e bukur është një vajzë derisa ta takoni, e gjithë bukuria e saj është në personalitetin e saj.

Fama është ndoshta gjëja më e pakëndshme e aktrimit.

Personalisht, nuk kam qenë kurrë fëmija i lezetshëm. Unë kam qenë gjithmonë një lloj krimbi i librave.

School Musical është ajo që më solli këtu sot dhe jam shumë mirënjohës – por pjesa e famës nuk është aq argëtuese.

Nëse dëfrehem me diçka, ajo është kolonja. Më pëlqen të nuhas mirë.

Nuk i përballoj dot paparacët. Ata janë kudo. Njëri prej tyre ishte në një kazan duke u përpjekur të më bënte një foto një ditë tjetër. Ishte çmenduri!

Një fans më dërgoi një letër dhe një faturë prej 10 dollarësh. Është një letër e shkurtër – gjithçka që ajo tha ishte: “Hej, meqë është më e vështirë për ty të dalësh pa u fotografuar këto ditë, këtu 10 dollarë për një picë.” Unë thashë, “Aw, ajo më dërgoi para për një picë, kështu që unë mund të ha në shtëpi!’

Gjithmonë duhet të mbani mend se urryesit duan t’ju rrëzojnë sepse keni diçka që ata e admirojnë. Gjithashtu, kur ju tallin – kur njerëzit tregojnë dobësitë tuaja, është një mundësi që ju të ngriheni lart.

 

Unë jam një person shumë miqësor ndaj më pëlqejnë vajzat që nuk kanë frikë të jenë vetvetja. Unë nuk jam një person i turpshëm. Më pëlqejnë bisedat dhe jam vërtet një pinjoll i madh për personalitetin.

Zac Efron's friend speaks out about plastic surgery claims

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top