JiL.al - Jeto i Lumtur

Më telefono kur të duash

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Më telefono kur të duash, kur të të pëlqejë, por jo si dikush që ndihet i detyruar ta bëjë këtë… ndonjëherë filloj të imagjinoj se sa e mrekullueshme do të ishte nëse më telefononit vetëm sepse po, thjesht si dikush që ka qenë i etur dhe ka shkuar për të pirë një gotë ujë, por tashmë e di që do të ishte e tepërt të të pyesja, me mua nuk do të duhet të pretendosh kurrë një etje që nuk e ndjen.”

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top