JiL.al - Jeto i Lumtur

Mendjemadhësia është dhurata që bëri Zoti për njerëzit e vegjël…”Thënie Të Mençura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

. Me siguri të gjithë kemi diçka që na bën të ndihemi mirënjohës dhe kjo ndjenjë është kaq e rëndësishme! Në fund të fundit, çdo ditë që jetoni është një dhuratë!

. Kushtojini vëmendje fjalëve që thoni.

Kur ata largohen nga ju, kurrë nuk e dini se çfarë dëmi mund të shkaktojnë.

. Bekimi dhe mallkimi, t’i përktheni fjalët në emocione. Deshifrojini.

Të dëgjoni zërin e njeriut që i tha qoftë dhe brenda në heshtje.

. Duhet të vazhdojmë të ecim përpara, edhe nëse duket e frikshme

. Çdo takim ka një cikël, një arsye dhe një qëllim

. “Përgjithmonë” si dhe “së bashku”, janë koncepte që në kohën tonë do të thoshim se janë lodhur mjaft.

. Vetëm përmes meditimit me veten time pas kaq vitesh mund të di sot se cilat janë pikat e mia të forta dhe cilat janë dobësitë e mia…

. Ai që qëndron pranë jush kërkon respekt.

. Dialog i bukur shikimet. Mijëra fjalë dhe kuptime të kondensuara.

. Të kesh një vend për të fjetur quhet “Shtëpi” … Të kesh dikë që të kujdeset për ty dhe ta duash quhet “Familje” … Të kesh të dya quhet “Bekim prej Zotit”. !!!!

. Ekzistenca jonë është rezultat i mendimeve tona … Gjithçka që mendojmë, bëhemi!

. Dhe vetëm grindja është e mjaftueshme për të kuptuar që këtij shpirti i mbeti ankesa, për të mos u kënaqur me dashurinë që ai kishte dëshiruar.

Nga Jeto I Lumtur.al

Xhamitë më të bukura në botë (Foto) - Telegrafi

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top