JiL.al - Jeto i Lumtur

Mesim jete

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mesim jete; nga Jeto I Lumtur

Një fëmijë përpiqet të lëvizë një vazo të madhe plot me lule dhe kjo nuk është një detyrë e lehtë për të. Pastaj ai zemërohet dhe thërret dhe e gjithë kjo ndërkohë që babai e shikon në një qoshe në heshtje. Në një moment fëmija thërret “mjaft!”… “Babi nuk mundem!”. Babai e pyet nëse ai kishte përdorur vërtet të gjitha forcat e tij dhe fëmija përgjigjet po … absolutisht të gjitha! J

o, i përgjigjet babai, jo të gjitha… sepse nuk më kërkove të të ndihmoja. Le të kujtojmë të tjerët dhe të kërkojmë ndihmën e tyre … vetëm kështu mund të jemi të sigurt se kemi përdorur të gjitha forcat tona.

Jeto I Lumtur

Scroll to Top