JiL.al - Jeto i Lumtur

Miqësi e vërtetë !!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nuk janë vitet,
Nuk janë lotët
Kjo e bën jetën të vlefshme.
Janë kujtimet që u rritën
Dhe njerëzit që njihje
Kjo do të kthejë një buzëqeshje.

Gabimet që janë bërë,
Planet shpesh gabohen
Janë pjesë e së shkuarës.
Çfarë keni mbajtur në mendjen tuaj
Është vendi ku do të gjeni
Ajo që dëshironi të mbani fort.

Disa gjëra në jetë
Mund të ketë pa grindje.
Mund të ndodhë kështu.
Megjithatë, një miqësi fitohet,
Dhe ku është fjala për dashurinë,
Unë jam i gatshëm të them.

Kur jeta i afrohet fundit,
Më lejoni të jem një nga ata
Për të qarë, “Jeta ka qenë e mrekullueshme!”
Janë miqtë që u krijuan,
Ata që jetuan pa frikë.
Kjo është prova e botës që ne krijojmë.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top