JiL.al - Jeto i Lumtur

Mos i shko pas, nëse nuk ia vlen!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ai donte të largohej nga ju, ishte ai që mori vendimin për të ikur sepse nuk donte të ishte më me ju. Mos e ndiqni, sepse dijeni që nuk ia vlen. Për të mundësuar që mendja juaj ta kujtojë këtë, ju absolutisht duhet të ndaloni së menduari për të gjitha momentet e kaluara së bashku.

Mos lejoni që mendja juaj të veprojë për ju, sepse nuk ka kuptim të dëshironi dikë që nuk ju do në jetën e tij.

Ai ju la. Mjaft! Tani mendo për veten, mos e bëj të kthehet nëse nuk të do. Është e dhimbshme të humbasësh atë që do, por edhe kjo kapërcehet. Përveç kësaj, nëse ai ju la, aq i rëndësishëm nuk është.

Merrni parasysh të gjitha detajet, edhe nëse ju dhemb, duhet ta lini të shkojë. Ju do të keni një zemër plot dhimbje dhe nuk do ta keni vënë re, por ata që ju duan nuk ju lënë dhe nëse e bëjnë këtë, është sepse nuk kanë hapësirë ​​në jetën e tyre për ju. Çfarë dobie ka ta ndjekësh?

Aspak, sepse një lidhje pas ndarjes do të jetë e vështirë të rindërtohet. Si do të ndihesh duke qenë me dikë që nuk e do?

Dashuria nuk është detyrim, por forcë dhe vendosmëri. Ne nuk mund të kemi gjithçka që duam, disa gjëra i marrim të tjera jo, por jeta është kjo: ulje-ngritjet që na ndihmojnë ta bëjmë atë më mirë.

Pra, nëse lidhja juaj ka përfunduar së fundmi, mos u mërzisni, por ngrihuni dhe vazhdoni me ose pa të.

LIFE STYLE,    Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top