JiL.al - Jeto i Lumtur

Mosmirënjohja është monedha e zakonshme me të cilën njerëzit paguajnë…”Thënie Të Mencura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

– Gjithë shpirtrat e njerëzve janë të pavdekshëm, por shpirtrat e të drejtëve janë edhe të pavdekshëm, edhe hyjnorë.

 

Sokrati

socrat

 

-Për sa i përket përputhjes së ligjeve të matematikës me realitetin, ato nuk janë të sigurta; për sa i përket sigurisë së tyre, ato nuk përputhen me realitetin.

 

Albert Ajnshtajn

ajnshtajn

 

-Mashkulli i vërtetë do dy gjëra: rrezikun dhe lojën. Për këtë arsye ai do gruan, si lojën më të rrezikshme.

 

Fridih Niçe

friedrich-nietzsche

 

-Problemi me këtë botë nuk është se njerëzit dinë shumë pak, por se dini kaq shumë gjëra që s’qëndrojnë.

Mark Tuein

marktwain_cc_img_0

 

 

-Problemi me këtë botë nuk është se njerëzit dinë shumë pak, por se dini kaq shumë gjëra që s’qëndrojnë.

Volteri

volteri

 

 

-Duhet të qeshim me njeriun që të mos qajmë për të.

Napoleon Bonaparta

 

Napoleon-Bonaparta

 

-Argumenti më i mirë kundër demokracisë është një pesë-minutësh muhabet me një votues të zakonshëm.

Uinston Çurçill

churchil

 

-Si ka mundësi që nuk e kuptojmë asnjëherë kur fillon dashuria, por gjithmonë e dimë kur mbaron.

Xhorxh Karlin

 

george-carlin

 

Jeto I Lumur

Scroll to Top