JiL.al - Jeto i Lumtur

Mund të mos jemi përgjegjës për situatën nëtë cilën gjendemi, por do tëjemi, po nuk bëmë asgjë për ta ndryshuar..”Thënie Motivuese”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1. “E vetmja gjë që ju pengon nga arritja e asaj që doni, është historia që vazhdoni t’i tregoni vetes”.

Toni Robins

 

21 Inspiring Quotes From the Mentor Who Taught Tony Robbins How to Be Tony  Robbins | Inc.com

 

 

2. “Njeriu që ka arritje në jetën e tij bën shumë gabime, por ai nuk bën kurrë gabimin më të madh nga të gjithë – të mos bërit asgjë”.

Benxhamin Frenklin

Benjamin Franklin and the Kite Experiment | The Franklin Institute

 

3. “Hapat që në fëmijëri kanë rëndësi, për aq kohë sa jeni duke ecur përpara. Ju mblidhini të gjitha bashkë, dhe një ditë kur të hidhni vështrimin pas do të habiteni se ku mund të mbërrini”.

Kris Gardner

Chris Gardner: The homeless man who became a multi-millionaire investor -  BBC News

 

4. “Nëse mendoni se jeni shumë i vogël për të pasur ndonjë lloj ndikimi, provoni të flini në shtrat me një mushkonjë”.

Anita Rodik

Cosmética Natural Cruelty Free | The Body Shop Chile - Anita Roddick: La  supermujer detrás de The Body Shop

5. “Dështimi nuk është për t’u patur frikë. Nga dështimi vjen shumica e rritjes”.

Di Hok

Katsushika Hokusai | La costa di Noboto nella provincia di Shimosa (1830) |  MutualArt

 

 

6.“Nuk ka asnjë sekret në pasjen e suksesit. Ai është rezultat i përgatitjes, punës së madhe dhe mësimeve nga dështimet”.

Kolin Pauell

Colin Powell, first Black US secretary of state, dies of COVID | Obituaries  News | Al Jazeera

 

7. “Ju nuk mund të bëni asgjë, nëse ju mungon entuziazmi”.

Henri Ford

Henry Ford - Visionaries on Innovation - The Henry Ford

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top