JiL.al - Jeto i Lumtur

Nëse Besoni Nga Abimbola T. Alabi

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kur mendja juaj është e vendosur
Për një gjë të shkëlqyeshme që dëshiron të bësh,
Ka disa që do të zvogëlohen,
Si ju nuk keni të dhëna.

Kur vazhdoni,
Disa do të thonë që nuk mund të bëhet
Dhe se vërtet nuk ka nevojë
Që ju ta merrni atë.

Dhe përgjysmë,
Disa mund ta konsiderojnë përparimin tuaj të vogël,
Ose të tjerët do të pyesin nëse jeni duke bërë
Evenshtë edhe me vlerë fare.

Por kur të kesh sukses,
Pastaj me një gjuhë lajkuese,
Të njëjtët njerëz do të thonë se e dinin
Se do ta kishe bërë gjatë gjithë kohës.

Tani, njerëzit mund të nënkuptojnë mirë
Kur ata thonë se nuk mund të bëhet,
Por atëherë kush do të humbasë
Nëse ata janë në të vërtetë të gabuar?

Por nëse keni parasysh pse
Disa dyshojnë në këndvështrimin tuaj
Dhe rrinë afër atyre
Kush e sheh forcën tek ju,

Nëse vendosni besimin tuaj te Zoti,
Pavarësisht se sa e vështirë mund të duket,
Nëse punoni shumë, nëse besoni,
Do të arrini ëndrrën tuaj.

Për atë që mendojnë të tjerët,
Qofshi apo jo i fortë apo i zgjuar,
Ndonjëherë, nuk llogarit vërtet
Si ajo që besoni në zemrën tuaj.

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top