JiL.al - Jeto i Lumtur

Nëse dëshironi të mbroheni nga dielli, atëherë mund të blini këtë çadër që kushton 1,600 dollarë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Zakonisht kur blini një çadër, gjëja e vetme që prisni është që të mos lageni nga shiu.

Por, jo gjithmonë ekzistojnë vetëm çadra të tilla.

“Gucci” dhe “Adidas” kanë realizuar një bashkëpunim “Çadra e Diellit”, ku çmimi i saj kap vlerën e 1,600 dollarëve, shkruan BBC.

Faqja zyrtare e markës Gucci ka shkruar se kjo lloj çadre nuk i reziston shiut, dhe nënkupton se ajo është për t’u mbrojtur vetëm nga dielli ose mund të përdoret si dekor.

LIFE STYLE   Kuriozitet

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top