JiL.al - Jeto i Lumtur

Nëse është e vërtetë, nuk do të përfundojë kurrë… Thënie Për Dashurinë…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Kush e vë lumturinë e tij në të qenit i dashur, ai duhet të dashurojë sinqerisht. ”

– Simone de Beauvoir

Simone de Beauvoir | Books, Feminism, The Second Sex, Biography, & Facts |  Britannica

“Dashuria e vërtetë, sinqeriteti i saj dallohet nga veprimet shumë më mirë sesa nga fjalët.

– William Shakespeare

William Shakespeare | Plays, Poems, Biography, Quotes, & Facts | Britannica

“Në dashuri, si në miqësi, çdo gjë që nuk është e sinqertë është e lodhshme. ”

– Henri-Frédéric Amiel

Henri-Frédéric Amiel - Wikiquote

“Historitë e vërteta të dashurisë nuk mbarojnë kurrë. ”

– Richard Bach

Author Richard Bach recovering, publishing, recollecting - AOPA

“Dashuri e vërtetë është të njohësh të metat e një personi dhe t’i duash edhe më shumë për të. ”
“Dashuria e vërtetë duron gjithçka, duron gjithçka dhe triumfon! ”

– Dada Vaswani

About Dada Vaswani

” Unë të dua. Unë do të doja t’ju ofroja zemrën time; pranoje, po ta jap ty. Sepse, më duhet t’ju them se kam një dashuri të sinqertë dhe të vërtetë për ju. Unë aspiroj t’ju sjell gjithë lumturinë e mundshme. Te dua sa mund te jete! Pra merre dashurinë time dhe nëse më jep tënden do të jem burri / gruaja më e lumtur. ”

5 gjërat që të ndodhin pas një dashurie të gabuar

Jeto I Lumtur

Scroll to Top