JiL.al - Jeto i Lumtur

NESE JETONI NJEQIND VJEÇ, IA DOLËET SHUME PAK NJERËZ VDESIN MBI ATË MOSHE…”Thënie Motivues”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1. “Unë kam dështuar vazhdimisht në jetën time, dhe kjo është arsyeja pse pata sukses”. Majkëll Xhordan

2. “Nuk ka asnjë sekret në pasjen e suksesit. Ai është rezultat i përgatitjes, punës së madhe dhe mësimeve nga dështimet”. Kolin Pauell

3. “Mos harroni se dështimi është një ngjarje, dhe jo një person”. Zig Ziglar

4. “Për të patur sukses, dëshira jote për sukses duhet të jetë më e madhe se sa frika jote nga dështimi”. Bill Kozbi

5. “Bëni punën tuaj me gjithë zemër, dhe do të keni sukses – ka kaq pak konkurrencë”. Elbert Habard

6. “Është më se e vërtetë që ju mund të keni suksesin më të mirë dhe të shpejtë, duke ndihmuar të tjerët të kenë sukses”. Napoleon Hill

7. “Vetëm ata që guxojnë të dështojnë në masë të madhe, mund të arrijnë suksese të mëdha”. Robert F. Kenedi

8. “Nëse s’jeni të përgatitur për të gabuar, s’do të krijoni asnjëherë ndonjë gjë origjinale”. Ken Robinson

9. “Suksesi pengohet nga dështimi në dështim, por pa asnjë humbje të entuziazmit”. Uinston Cërçill

10. “Dështimet janë gjurmët e gishtërinjve në rrugën drejt arritjes së qëllimeve”. K.S Ljuis

 

5 kanale në Youtube për vetëpërmirësim dhe motivim - PCWorld Albanian

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top