JiL.al - Jeto i Lumtur

Një burrë nuk e ka idenë, çfarë është një grua

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Një burrë nuk e ka idenë, çfarë është një grua; Charles Bukowski

“Një burrë duhet të provojë shumë gra për të gjetur të vetmen dhe nëse do të ishte me fat ajo do të ishte pranë tij. Që një burrë të qetësohet me gruan e parë ose të dytë në jetë është të jesh injorant; ai nuk e ka idenë se çfarë është një grua. Një burrë duhet të shkojë deri në fund, dhe kjo nuk do të thotë vetëm të flejë me gratë, do të thotë “të jetosh” me ato për muaj e vite. Nuk fajësoj meshkujt që kanë frikë nga një gjë e tillë, do të thotë ta bësh shpirtin në dispozicion të të gjithëve. Sigurisht që disa burra vendosen me një grua, heqin dorë, thonë kjo, është më e mira që mund të bëj. Ka shumë prej tyre, në fakt shumica e njerëzve jetojnë nën flamurin e armëpushimit: ata e kuptojnë se gjërat nuk funksionojnë në mënyrë perfekte, por nuk ka rëndësi, le të kënaqemi, thonë ata, nuk ka kuptim të shkojmë. përsëri gjatë gjithë procesit. , çfarë jepet në TV sonte? Çdo gjë. Epo, le ta shohim gjithsesi. Është më mirë sesa të shikojmë njëri-tjetrin në fytyrë, është më mirë sesa të mendojmë për “atë.” –

Charles Bukowski

Jeto I Lumtur

Scroll to Top