JiL.al - Jeto i Lumtur

NJEREZIT NDRYSHOJNE NGA NJERI-TJETRI NGA KOKA, JO NGAKËMBËT….”Thënie Motivuese”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Është koha për të filluar jetën që gjithmonë e keni imagjinuar.”
– 
Henry James

“Ne nuk mund të zgjedhim për rrethanat tona të jashtme, por ne gjithmonë mund të zgjedhim se si t’iu përgjigjemi atyre.”
– 
Epictetus

Rënia nuk është disfatë, por disfatë e vërtetë është kur ti refuzon të ngritesh.

“Personi i pamend kërkon lumturinë në distancë, personit të mençur i rritet ajo nën këmbët e tij.”
– 
James Oppenheim

Anija çdo herë është e sigurt në bregdet, por nuk është e ndërtuar për të.

“Bëjeni jetën tuaj të jashtzakonshme.”

“Gjërat më të mira në jetë nuk janë gjërat (sendet).”
– 
Art Buchwald

“Diamante s’janë asgjë më shumë se copa thëngjilli të mbërthyera në vendet e tyre.”
– 
Malcolm Forbes

Kur ti je i suksesshëm dashamirët e tu të vertëtë e dinë se kush je, por kur je i pasuksesshëm ti din cilët janë dashamirët e tu.

“Kur shikoj prapa në të gjitha ato shqetësime, e kujtoj historinë e plakut të vjetër në shtratin e vdekjes, i cili kishte shumë shqetësime në jetën e tij, shumica e të cilave kurrë nuk kanë ndodhur”
– 

Winston Churchill

“Çdo dalje është një hyrje diku.”
 Tom Stoppard

“Ne kemi ardhur këtu, por vetëm një herë. Ne mund të shkojmë vjedhurazi përmes jetës dhe shpresoj të kemi një vdekje të qetë ose të mund të jetojmë plotësisht një jetë plot arritje tonat dhe realizimin e ëndrrave tona më të çmendura”
– 
Bob Proctor

 

natyre by pfrroku on YouPic

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top