JiL.al - Jeto i Lumtur

Njerëzit që kafshojnë dorën e atij që i ushqen, përfundojnë duke lëpirë këpucët e atyre që i shkelmojnë…”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Shëndeti është dhurata më e madhe, kënaqësia është pasuria më e madhe, besnikëria është marrëdhënia më e mirë.”

“Lajmi i keq është se koha ikën. Lajmi i mirë është se ju jeni piloti.”

“Ju bëni një zgjedhje: vazhdoni të jetoni jetën tuaj duke u ndjerë i pështjelluar në këtë humnerë të keqkuptimit të vetvetes, ose do të gjeni identitetin tuaj të pavarur prej tij. Ju vizatoni kutinë tuaj.”

“Suksesi nuk është përfundimtar, dështimi nuk është fatal: është guximi për të vazhduar ai që ka rëndësi.”

“Nuk je kurrë shumë i vjetër për të vendosur një qëllim tjetër apo për të ëndërruar një ëndërr të re.”

“Kurrë mos heqë dorë nga gjërat që të bëjnë të ëndrrosh”.

“Mënyra më e mirë për të parashikuar të ardhmen është ta krijosh atë”.

“Forca më e madhe ndodhet brenda teje. Gjeje atë dhe luftoje çdo vështirësi”.

“Ka dy zgjedhje kryesore në jetë: të pranosh kushtet ashtu siç janë ose të pranosh përgjegjësinë për ti ndryshuar ato” .

“Shumë prej nesh nuk jemi duke jetuar ëndrrat tona, sepse jemi duke jetuar frikërat tona”.

“Kur një derë e lumturisë mbyllet, një tjetër hapet. Por shpesh herë, ne shikojmë aq gjatë nga dera që po mbyllet, saqë nuk e shohim atë që është hapur tashmë para nesh”.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Life (American TV series) - Wikipedia

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top