JiL.al - Jeto i Lumtur

Nuk kam frikë nga plakja…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Monica Bellucci ka folur për plakjen me hijeshi, duke thënë se dëshiron ‘të plaket në mënyrë paqësore’ dhe nuk është ‘e fiksuar’ për të ruajtur figurën e saj në të 50-at. Aktorja italiane, 57 vjeçe, ndau mendimet e saj për rritjen e moshës në një intervistë me revistën “Sunday Times Style”, duke thënë se preferon verën, makaronat dhe klasat e herëpashershme të pilates sesa stërvitjet rraskapitëse dhe dietat kufizuese.

Unë nuk jam e fiksuar. Unë kam qenë gjithmonë një grua me forma, asnjëherë kaq e dobët, kjo është natyra ime. Dhe unë dua të plakem në një mënyrë paqësore. Kur je 50 ose 60 vjeçe, nuk ke të njëjtat nevoja si kur je 20. Ti ndryshon, sikur fëmija juaj hyn në dhomë, shihni se gjëja e parë është ajo. Ne vijmë në vendin e dytë. Kjo na jep një tjetër perspektivë.

 

Monica Bellucci:

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top