JiL.al - Jeto i Lumtur

Papërsosmëritë nuk janë të meta. A. Degas

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mos u mundo të jesh si gjithë të tjerët,

sepse je unike.

Çdo grua është e bukur në mënyrën e vet.

Papërsosmëritë nuk janë të meta.

Ato janë pika të forta, shenja të veçantisë suaj.

Dhe nëse keni disa kilogramë më tepër

mos e bëni problem.

Edhe keshtu je e bukur.

Si e pranoni veten.

Janë sharm, elegancë dhe ndjeshmëri

për të bërë një ndryshim.

Pranoni dhe pëlqeni veten.

Të tjerët do t’ju pëlqejnë gjithashtu.

– A. Degas

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top