JiL.al - Jeto i Lumtur

Pritja është humbje kohe

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Pritja është humbje kohe; Paola Delton

Mësoni të mos prisni për një telefonatë, një mesazh, një vështrim, një buzëqeshje.
Mësoni të mos prisni për dikë që është ftohur me ju sepse donte të të humbiste.
Mësoni të mos prisni për ata që harrojnë se ku ju lanë. Priten trena, avionë, autobusë.
Priten shitje, pushime dhe publikimi i një filmi të ri. Edhe shiu, priret.
Por ata që nuk duan të jenë aty nuk e bëjnë.
Sepse ju e dini, duke pritur për ata që na kanë harruar, ne humbim ata që kërkojnë vetëm për ne.
Paola Delton

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top