JiL.al - Jeto i Lumtur

Qëndroni gjallë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Qëndroni gjallë; Virginia Woolf

Çfarëdo që të ndodhë, qëndroni gjallë.
Mos vdis para se të jesh vërtet i vdekur.
Mos e humb veten, mos e humb shpresën, mos e humb drejtimin. Qëndroni gjallë, me të gjithë veten, me çdo qelizë të trupit tuaj, me çdo fibër të lëkurës tuaj. Qëndroni gjallë, mësoni, studioni, mendoni, ndërtoni, shpikni, krijoni, flisni, shkruani, ëndërroni, dizajnoni.
Qëndroni gjallë, qëndroni gjallë brenda jush, qëndroni gjallë edhe jashtë, të mbushur me ngjyrat e botës, të mbushur me paqe, të mbushur me shpresë. Qëndro i gjallë me gëzim. Ka vetëm një gjë që nuk duhet ta humbisni në jetë, dhe kjo është vetë jeta.

Virginia Woolf

Jeto I Lumtur

Scroll to Top