JiL.al - Jeto i Lumtur

Rinovuar nga Drita e Mëngjesit..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Unë ulem në verandën time të përparme Nën diellin e mëngjesit. Mirënjohës për momentin e kaluar Largë nga të gjithë. Ajri është i freskët dhe pak i ftohtë, Qielli është blu dhe i kthjellët. Heshtja që më rrethon tani Është muzikë për veshët e mi. Më së miri e dua mëngjesin, Është koha ime më e qetë, Kur premtimi i një dite krejt të re Mund të lehtësojë mendjen time të trazuar. Kur shanset e dyta duken më të mundshme Dhe bota më pak e ftohtë dhe e errët, Dhe shpresa mund të shpojë disi muret Nga zemra ime e trishtuar dhe e dhembur. Kur lihet vetëm me natyrën E gjithë bota duket e largët Dhe hallet e jetës janë kaq të parëndësishme Kur mbështillej në përqafimin e saj. Por mjerisht zogjtë zgjohen Dhe fillojnë të këndojnë këngët e tyre, Dhe njerëzit ngadalë enden Dhe tundni kokën ndërsa vazhdojnë. Dielli tani është bërë më i ndritshëm Ndërsa ngrihet në qiell Dhe në distancë ka një bilbil Ndërsa një tren kalon duke u gërryer. Bota po më thërret Për të kërcyer përsëri në përleshje. Të kesh besim gjërat mund të përmirësohen Dhe lëre të djeshmen. Kështu që sot do të filloj përsëri Nga drita e mëngjesit e rinovuar. Ndjeheni të guximshëm dhe energjikë, Nuk ka asgjë që nuk mund të bëj.

 

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top