JiL.al - Jeto i Lumtur

Rrethi i jetës..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Jeta është një karusel, gjithmonë duke ecur përpara, duke mos u kthyer më mbrapa.
Ekzistenca është një gjë e vështirë për tu mbajtur kur ndaloni së provuari.
Për të jetuar një jetë, duhet të dëshironi të jetoni.
Për të dëshiruar të jetoni duhet të gjeni një mënyrë.
Kur të gjitha shpresat janë të humbura, ju duhet të qëndroni të gjatë.
Kur të gjithë të tjerët tërhiqen, ju duhet të mbizotëroni.
Ju jeni ndërgjegjja brenda kokës suaj.
Ju krijoni fatin tuaj.
Jeta është një gjë shumë e vështirë për tu mbajtur
Kur jeta juaj nuk shkon gjithmonë ashtu siç planifikoni.
Luftoni për jetën tuaj dhe të drejtën për të vazhduar ëndërrimin.
Nëse ndiheni të talentuar, ndajeni dhuratën tuaj.
Nëse ndjeheni të mallkuar, rregulloni atë.
Ndërsa plakeni, jeta juaj bëhet sfidë.
Kush je ti?
Farë doni në jetë?
Cfare do te jesh
Cili është qëllimi juaj në jetë?
Nëse shqetësoheni, këto gjëra do të kthehen në ngarkesa.
Por nëse i mbani ata në pjesën e prapme të mendjes,
Të gjitha përgjigjet do të vijnë në kohë.
Jeta është një karusel, gjithmonë duke ecur përpara, duke mos u kthyer më mbrapa.
Shikoni të ardhmen, jo të kaluarën.

Carly Nasch

Jeto I Lumtur

Scroll to Top