JiL.al - Jeto i Lumtur

Rrugëtim i vështirë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Rrugëtim i vështirë

Ka njerëz që kanë një partner, por që ndihen aq të vetmuar dhe bosh sa duket sikur nuk e kanë. Të tjerët, nga ana tjetër, për të mos pritur, vendosin të ecin pranë personit të gabuar dhe në egoizmin e tyre nuk e lejojnë atë person të largohet, edhe nëse e dinë se nuk i bëjnë të lumtur.
Ka njerëz që bëjnë martesa apo fejesa të sajuara sepse besojnë se të qenit vetëm është e vështirë dhe e papranueshme. Ka njerëz që vendosin të zënë vendin e dytë duke u përpjekur për të arritur tek i pari, por ai rrugëtim është i vështirë, i pakëndshëm dhe na mbush me dhimbje dhe braktisje.
Megjithatë, ka njerëz të tjerë që janë vetëm dhe jetojnë e shkëlqejnë dhe e lënë veten të pushtohen nga jeta në mënyrën më të mirë. Njerëz që nuk dalin, përkundrazi, ndriçojnë çdo ditë e më shumë. Njerëz që mësojnë të shijojnë vetminë sepse ajo i ndihmon të afrohen më shumë me veten, të rriten dhe të bëhen më të fortë brenda.
Këta janë ata që një ditë, pa e ditur saktësisht se kur dhe pse, do të gjejnë pranë tyre një person që i do me dashuri të vërtetë dhe, më pas, do të dashurohen në mënyrën më të bukur.

Nga; Jeto I Lumtur

Scroll to Top