JiL.al - Jeto i Lumtur

Sa interesante! Zgjidhni një pemë dhe gjeni emocionin që ju dominon!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Melankolia
Nëse keni zgjedhur pemën e parë, kjo është për shkak se ju jeni një person që ka tendencë të jetë melankolik. Ndonjëherë, ti e gjen veten duke thënë “e kaluara ishte më e mirë”. Edhe nëse e shikoni jetën me optimizëm, kur ju shikoni prapa ndjeheni mjaft nostalgjik dhe me të vërtetë doni të ktheheni në ato momente të vjetra. E ardhmja ju zhvishet pak: është e pasigurt. Sfida juaj e madhe është të mësosh të jetosh më shumë.

Entuziazmi
Nëse keni zgjedhur pemën e dytë, emocioni që ju dominon është entuziazmi. Për ju, jeta duket një sfidë e vazhdueshme dhe vërtetë doni të përballeni me të. Sfidat ju bëjnë të lumtur dhe ju jeni një person me forcë të madhe për t’i arritur ato. Ndonjëherë lejoni që ta largoni veten nga ajo energji që ju dominon dhe mund të merrni disa vendime të nxituara. Megjithatë, kurrë nuk e humbisni gëzimin dhe disponimin e mirë dhe zakonisht në fund zakonisht merrni atë që dëshironi, edhe nëse luftoni disa herë kundër murit.

Ankthi
Nëse keni zgjedhur pemën e tretë, emocioni që ju dominon është ankthi. Në realitet, koka juaj është një marshim i madh që nuk ndalet së lëvizuri. Ju jeni të vëmendshëm ndaj gjithçkaje që ndodh rreth jush, kujdeseni për gjërat dhe njerëzit. Kjo është arsyeja pse ju tentoni të shqetësoheni pak. Gjithmonë ka një situatë të pazgjidhur rreth jush dhe e bën të vështirë që ju të jetoni me të. Duhet të mësoni të mos merrni të gjitha përgjegjësitë mbi supet tuaja. Në fund të fundit, ju jeni vetëm pronari i jetës dhe shpirtit tuaj: kjo është e vetmja gjë ndaj së cilës keni me të vërtetë kontroll.

Empatia
Nëse keni zgjedhur pemën e katërt, ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Gjatë gjithë kohës e vendosni veten në këpucët e të tjerëve dhe nuk ju kushton asgjë të merreni me njerëzit. Kjo ju bën, në të njëjtën kohë, një njeri shumë të ndryshueshëm: ju i përshtateni mjedisit, por nganjëherë, kjo ju bën të humbni pak thelbin tuaj. Ju jeni një person i sjellshëm, një mik dhe bashkëshort i mirë, por nganjëherë ndjeheni pak i vetmuar, sepse emocioni që ju dominon është ai që ka të bëjë me kujdesin e të tjerëve. Duhet të mësosh të kujdesesh më shumë për veten. Mos harroni se nuk duhet të uleni dhe të prisni që dikush ta bëjë atë për ju.

https://jetoilumtur.al/

 

Scroll to Top